Foto/ilustrace k blogovému článku: Jak probíhá plastická operace prsou?
Blogový článek

Jak probíhá plastická operace prsou?

Vše Vám rádi vysvětlíme krok za krokem. Nejste spokojená se svými prsy? U nás na klinice to můžeme změnit! Přečtete si, co vše vás čeká, pokud se rozhodnete pro plastickou operaci prsou v BODY klinice plastické chirurgie v Brně.

Plastická operace prsou v BODY klinice krok za krokem
Jak probíhá plastická operace prsou v BODY klinice krok za krokem? Pojďme si společně projít vše, co vás čeká od přání až po realizaci.

  1. 1. Konzultace s lékařem či lékařkou

    Ze všeho nejdříve se potkáte s jedním z našich lékařů na nezávazné konzultaci. Na naší klinice klademe na konzultaci velký důraz, proto bude probíhat osobně s atestovaným plastickým chirurgem, nikoliv pouze s koordinátorem bez zdravotnického vzdělání.
    Během přibližně hodinového setkání proberete spolu s budoucím operatérem vše od vašich požadavků přes chirurgické možnosti až po rizika a komplikace. Pokud si rovnou rezervujete termín operace a složíte zálohu, bude pro vás konzultace bezplatná.

    Pacientka na konzultaci u Mudr. Menšíka
  2. 2. Nezávazná smlouva s cenovou nabídkou

    Ilustrativní obrázek

    Jestli se vaše představy potkají s kvalifikovaným názorem chirurga, vystavíme vám smlouvu s cenovou nabídkou. Smlouva pro vás v tento moment bude zatím nezávazná, a tak budete mít dostatek času si doma vše důkladně rozmyslet.

  3. 3. Nezbytná vyšetření

    Pokud se definitivně pro operaci rozhodnete, domluvíme si termín. Před operací si však ještě musíte obstarat mamologické vyšetření prsou (nejčastěji ultrazvuk, možný je samozřejmě i mamograf).

    Dalším nezbytným vyšetřením je tzv. interní předoperační vyšetření před výkonem v celkové anestezii. To obsahuje odběry krve s krevními testy, natočení a zhodnocení EKG, u starších pacientů i rentgen srdce a plic.

    Předoperační vyšetření je možné ženám mladším 50 let, které netrpí vážnějšími zdravotními problémy, provést na naší klinice.

    Ilustrativní obrázek
  4. 4. Samotná operace

    Pokud všechna vyšetření dopadnou dobře, už vás čeká jen poslední krok – samotná operace na naší BODY klinice. V dohodnutý termín si přineste na kliniku jen nejnutnější osobní věci:

    • osobní hygienické potřeby
    • mobilní telefon,
    • pyžamo na zapínání (ne přes hlavu).
    • knihu na čtení.

    Neplánujte si, že během hospitalizace vyřídíte práci na počítači. Budete ráda, že můžete odpočívat.

    Po první nebo druhé noci od operace budete propuštěna do domácí péče. Počítejte s tím, že nebudete moct řídit, takže si zajistěte odvoz. Po operaci byste doma měla odpočívat a vyhýbat se běžným aktivitám, jako je úklid, nákupy, péče o malé děti, apod.
    Zapomeňte také na aktivní silové sportování v posilovně a outdoorové aktivity jako běh, cyklistika, tenis, apod. Pokud patříte k ženám, kterým vyhovuje spánek na břiše, je dobré začít „trénovat" spánek na zádech již před operací. Po ní si totiž na břicho nelehnete minimálně 8 týdnů a mnoho žen po augmentaci většími implantáty už na břiše nespí vůbec.

    Ilustrativní obrázek
    Ilustrativní obrázek
  5. 5. Pooperační péče

    Operačním sálem naše péče nekončí! Naši pacienti jsou spokojení nejen s výsledky operace, ale také s celkovou pooperační péčí. Záleží nám na zajištění absolutně bezpečného a komfortního prostředí pro vaší rekonvalescenci. Nejsme jednodenní chirurgií, ale lůžkovým zdravotnickým zařízením, ve kterém jste po celou dobu pod dohledem zkušených lékařů, kteří jsou připraveni okamžitě řešit jakýkoli zdravotní problém. Výbavou i zavedenými standardy splňujeme nejpřísnější světové normy. Není náhoda, že se právě do rukou našich lékařů svěřila řada celebrit.

    Ilustrativní obrázek
  6. 6. První a druhá kontrola

    Ilustrativní obrázek

    První kontrola probíhá zpravidla po dvou týdnech od operace. Lékař zhodnotí proces hojení, zkontroluje operační rány, informuje vás o uvolnění režimových opatření nebo péči o jizvy a dá vám rady, jaké volit podprsenky.

    Druhá kontrola přichází na řadu po 6-8 týdnech od výkonu. V této době lze již výsledek považovat za téměř definitivní. Po dvou měsících od výkonu se můžete vrátit ke svým běžným pracovním a nenáročným sportovním aktivitám. Pokud preferuje silové nebo bojové sporty, neměla byste se k nim vracet dříve než za 3 měsíce od výkonu.

  7. Fotografie před a po operaci prsou

    Ilustrativní obrázek
    Ilustrativní obrázek
    Ilustrativní obrázek
    Ilustrativní obrázek
    Ilustrativní obrázek
  8. Prvním krokem k vysněným prsům je nezávazná konzultace

    Na začátku vaší cesty k vysněným prsům vás čeká konzultace s jedním z našich lékařů či lékařek. Společně probereme, co operace obnáší a dohodneme se na nezávazné smlouvě. Vše si doma v klidu rozmyslíte, a pokud se pro zákrok opravdu rozhodnete, můžeme se do toho pustit. Nejdříve vás čeká pár základních vyšetření a poté už samotná operace.

    Prohlédněte si naše výsledky a fotografie v rámci referencí od spokojených klientů. Udělejte první krok a objednejte se k nám na konzultaci ještě dnes.

Přemýšlíte o zákroku?
Objednejte se na konzultaci se zkušeným lékařem.

+420 549 213 660
+420 604 525 035
Volejte
+420 549 213 660
+420 604 525 035

a domluvte si konkrétní termín, který by vám vyhovoval

Pište

Veškeré Vámi poskytnuté osobní údaje jsou zpracovávány v souladu s NAŘÍZENÍM EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) a v souladu se Zákonem č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů. Podrobné informace zde

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.